Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Κούπα ανακατέματος καφέ ροφημάτων

Κωδικός: 500 780318

7,00

Σχεδιασμένο για να λειτουργεί τέλεια όταν είστε εν κινήσει.
Από το αγαπημένο σας ποτό κάθε φορά διαθέτει μια ρευστή τεχνολογία αυτοανάδευσης που το κάνει διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο κύπελλο αυτοανάδευσης.
Ένας κινητήρας υγρού υψηλής ποιότητας λειτουργεί αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού αυτή η αυτοαναδευτική κούπα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακατέψετε και να πάρετε τον καφέ σας.
Αλλά αν το αγαπημένο σας ποτό είναι τσάι σοκολάτας ή κακάο λειτουργεί επίσης.
Κατάλληλο για οποιοδήποτε ποτό Η κούπα καφέ τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AΑΑ. Συμπεριλαμβάνονται
Η κούπα καφέ είναι ένα χρήσιμο εξάρτημα για να έχει στην κουζίνα σας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε τον καφέ σας (ή οποιοδήποτε άλλο ποτό ) και στη συνέχεια να πατήσετε ένα κουμπί. Κάνει τα πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Ωραία αίσθηση μεγάλη εμφάνιση αυτή η premium αυτοαναδευτική κούπα καφέ φαίνεται μεγάλη σε όλη τη διαδρομή και αισθάνεται ακόμα καλύτερα σε οποιαδήποτε κουζίνα.
Το κουμπί ενεργοποίησης βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο επάνω μέρος της λαβής συγκράτησης, ώστε να μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε την προπέλα.
Όταν αδειάσετε το εσωτερικό έχει μια ελκυστική καθαρή-ασημένια εμφάνιση που συνδυάζεται με το σκοτεινό εξωτερικό για ένα υπερβολικά ελκυστικό σχέδιο.
Κάνει την ανάδευση των ποτών ευκολότερη.
Χωρητικότητα: 11oz / 330 ml χρώματα: Μαύρο και ασημί διπλό τοίχο εσωτερικό:

Ζεστός καφές, τσάι, σοκολάτα ή οποιοδήποτε είναι το αγαπημένο σας ρόφημα, η “μαγική” κούπα ήρθε για να το απολαμβάνετε γρήγορα κουνώντας απλά το μικρό σας δακτυλάκι… τόσο απλά!

Σηκώνεστε το πρωί να πάτε στη δουλειά… Θέλετε όμως ακόμα 5 λεπτά ύπνο… Αποτέλεσμα: δεν προλαβαίνετε να πιείτε καφέ! Και το μάτι δεν ανοίγει πριν την πρώτη γουλιά!
Η “μαγική” κούπα ήρθε να σας γλυτώσει από τον κόπο και την ταλαιπωρία! Απλά ρίξτε τα υλικά, πατήστε το κουμπί στο χερούλι και ο εσωτερικός αναδευτήρας θα κάνει τη δουλειά για εσάς! (Η κούπα δεν θερμαίνει το ρόφημα, μόνο ανακατεύει τα υλικά)
Ο καφές σας είναι έτοιμος! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας πριν την δουλειά, ή να χαλαρώσετε με ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι.
Ιδανικό για εργένηδες αλλά και πολυάσχολους ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο αλλά και για εμάς τους “γκατζετάκηδες” που θέλουμε τεχνολογία ακόμα και στον καφέ μας!

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!