Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Γλωσσοκαθαριστής ξύστρα μεταλλικός

Κωδικός: 500-972191F

5,00

Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε την κακή αναπνοή.
Ολοι γνωρίζουμε ότι η γλώσσα μας είναι η κύρια αιτία της κακής αναπνοής.
Οι μεταλλικές ξύστρες γλώσσας είναι πολύ κατάλληλες για ενήλικες να καθαρίζουν τις γλώσσες τους.
Η έρευνα δεδομένων δείχνει ότι οι ξύστρες γλώσσας μπορούν να μειώσουν την ποσότητα της κακής αναπνοής που παράγει, περισσότερο από 90%.
Οι μικροοργανισμοί μπορούν να επιβαρύνουν σημαντικά την κακή αναπνοή και οι ξύστρες μπορούν να ανανεώσουν την αναπνοή σας.
Το αξίζετε.
Βελτιώστε την αναπνοή σας και αυξήστε την εμπιστοσύνη – είτε πραγματοποιείτε μια μεγάλη συνάντηση με το αφεντικό σας είτε ένα ραντεβού στα τυφλά, η κακή αναπνοή μπορεί να κατασταλεί σε οποιαδήποτε σημαντική περίσταση. Καθαρίστε σχολαστικά τη γλώσσα σας με μια ξύστρα γλώσσας για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και να διατηρήσετε την αναπνοή σας φρέσκια
Μειώστε τα επιβλαβή βακτήρια. -Γνωρίζατε ότι τα επιβλαβή βακτήρια σχετίζονται με τη φθορά των δοντιών, τις ασθένειες των ούλων και άλλα προβλήματα στοματικής υγείας;
Η απόξεση της γλώσσας σας δύο φορές την ημέρα μπορεί να μειώσει σημαντικά τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν αυτά τα προβλήματα στοματικής υγείας.
Επομένως, η αγορά ενός καθαριστικού γλώσσας μπορεί να σας εξοικονομήσει από το να πληρώσετε περισσότερα για οδοντιατρική περίθαλψη.
Βελτίωση τίς γεύσεις των γευμάτων σας. –
Οι Tounge Scrapers μας χρειάζονται μόνο 20 δευτερόλεπτα την ημέρα για να ενισχύσουν την αίσθηση της γεύσης
Μελέτες έχουν δείξει ότι ο σχολαστικός καθαρισμός της γλώσσας με σπάτουλα μπορεί να διακρίνει καλύτερα την πικρή, γλυκιά, αλμυρή και ξινή γεύση.
Καθαρίζοντας τη γλώσσα σας, μπορείτε να απολαύσετε το επόμενο γεύμα σας περισσότερο.

Διατηρήστε τη γλώσσα σας υγιή. Βακτήρια, οδοντική πλάκα και ζάχαρη θα συσσωρευτούν στη γλώσσα σας, σχηματίζοντας ένα πολύ δύσοσμο κολλώδες στρώμα.
Το να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να χαράξετε αυτό το στρώμα θα βελτιώσει σημαντικά την αναπνοή σας
ξύστρα γλώσσας καθαρισμού αναπνοής θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή υγιεινή και τον τρόπο ζωής σας.
Η γλώσσα σας θα φαίνεται ροζ και υγρή.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!