Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου

Κωδικός: 500-800871

16,40

Αδιάβροχη κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με νυχτερινή λήψη.

Αδιάβροχη Κάμερα οπισθοπορείας με νυχτερινή λήψη σε μαύρο χρώμα,
2.2 x 2.2cm​ Parking Reversing Camera.
Η κάμερα οπισθοπορείας είναι μια καινοτόμος λύση για κάθε οδηγό, τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, καθώς απλοποιεί σημαντικά τη στάθμευση.
Η συσκευασία περιλαμβάνει το απαραίτητο σετ καλωδίων για συναρμολόγηση, ενώ δεν περιλαμβάνει οθόνη, μπορείτε όμως να συνδέσετε οποιαδήποτε οθόνη χρησιμοποιώντας καλώδιο Video.
Η εικόνα της κάμερας διευκολύνει σημαντικά τη στάθμευση του αυτοκινήτου.
Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό 170 μοιρών και κατακόρυφη ρύθμιση, η οποία αυξάνει το εύρος και το οπτικό πεδίο.
Όταν νυχτώνει, η κάμερα αλλάζει σε νυχτερινή λειτουργία και αυτό πραγματοποιείται χάρη σε 4 διόδους με εμβέλεια έως 3 μέτρα ! Η κάμερα κατασκευάστηκε με τεχνολογία ANTI-FOG, η οποία αποτρέπει την αλλοίωση εικόνας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χιόνι.
Η κάμερα είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -30 ° C έως + 80 ° C. Χαρακτηριστικά προϊόντος: Μαύρο χρώμα Τροφοδοσία: 12V 0.1-0.2A Τάση εξόδου: 12V Κατανάλωση ισχύος: 3W Γωνία θέασης – 170 ° (ευρυγώνιος φακός) Θερμοκρασία λειτουργίας: από -30 ° C έως + 80 ° C Αισθητήρας εικόνας: 1/4 “χρώμα CMOS Κλάση αντίστασης: IP68 Ανάλυση: 480 x 272 Νυχτερινή λειτουργία:ΝΑΙ
Έγχρωμη εγγραφή: ΝΑΙ
Τύπος εικόνας: mirror image Διαστάσεις κάμερας (μήκος x πλάτος): 2.2 x 22cm.
Μήκος καλωδίου οθόνης: 5,8m Βάρος: 0,13 kg.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει από ειδικευμένο τεχνίτη ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την σωστή σύνδεση του σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
Το προιόν δεν επιστρέφεται εφόσον εγκατασταθεί.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!