Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Συσκευή μασάζ ηλεκτροθεραπείας αδυνατίσματος

Κωδικός: 500-3127

32,00

ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΑΣΑΖ 2 ΣΕ 1 & 2 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ PADS OSTO.

Αυτή η ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας με pads digital therapy machine διαθέτει ψηφιακή οθόνη είναι φορητή, και προσφέρει άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους μέσης – πλάτης – αυχένα – μηρούς κ.λ.π.
Η φορητή ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας, προσφέρει επί πλέον εκγύμναση, αδυνάτισμα, βελτίωση επιδερμίδας.
Άτομα που που κάνουν καθιστική ζωή εργαζόμενα σε γραφεία, οδηγοί, δυσκίνητοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φορητή ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας και θα νοιώσουν μεγάλη βελτίωση των συμπτωμάτων και ανακούφιση!

Ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή η ηλεκτρονική συσκευή μασάζ για ηλικιωμένα άτομα που αρκετές φορές πιάνονται, αισθάνονται πόνους στα κόκαλα και αναζητούν εντριβές και βεντούζες για να ξεπιαστούν, για άτομα που έχουν αϋπνίες, κ.λ.π.
Εάν έχετε κάνει φυσιοθεραπεία, σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει κάποια αντίστοιχη συσκευή ηλεκτροθεραπείας μασάζ με pants, αυτή η ηλεκτρονική συσκευή μασάζ με pants εάν δεν είναι ίδια, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά π.χ. πολλαπλά προγράμματα επιλογής για καλύτερη ανακούφιση.
Αυτή η ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας διαθέτει 2 αυτοκόλλητα pads που έχουν την ιδιότητα χάρη στις μικρές ηλεκτρικές δονήσεις να χαλαρώνουν τους μύες και να ανακουφίζουν τοπικούς πόνους στο σώμα σας !

Μείνετε για πάντα νέοι με αυτή την ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας, δώστε στο σώμα σας την ξεκούραση που του αξίζει και ξανανιώστε νέοι !
Μία ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας η οποία είναι αποτελεσματική, λειτουργική και διεισδύει απευθείας σε πόδια, γόνατα, μηρούς και άλλα μέρη του σώματος για να βοηθήσει και να ανακουφίσει τους πόνους στις αρθρώσεις !
Προσοχή για να λειτουργήσει αυτή η ηλεκτρονική συσκευή ηλεκτροθεραπείας θα πρέπει να τοποθετήσετε μπαταρίες και να κολλήσετε και τα δύο patch σε γυμνό δέρμα.

Ιδανικό εργαλείο και για ρεφλεξοθεραπεία.
Χρήσιμη συσκευή για συμπτώματα ίωσης, γαστραλγίας, δυσκοιλιότητας, υπέρτασης, ρευματική αρθρίτιδας, στραβολαίμιασμα, σύμπτωμα πόνου, οσφυαλγίας, κ.λ.π. για κάθε περίπτωση στο εγχειρίδιο αναφέρεται και τρόποι θεραπείας αλλά και σε ποια σημεία χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την συσκευή!
Ιδανικό για μηχανόβιους που οδηγούν πολλές ώρες και πιάνονται, για τους φίλους του κάμπινγκ και της εξοχής στην περίπτωση που αισθανθούν κάποια αδιαθεσία κ.λ.π
Μία φορητή συσκευή ξεκούρασης και απαλοιφής πόνου, έχετε βαριά και κουρασμένα πόδια; πονάει το κορμί σας από την πολύ κόπωση της δουλειάς; η λύση είναι εδώ, απλή, οικονομική αλλά και λειτουργική!
Ηλεκτροθεραπεία – εκγύμναση -αδυνάτισμα
Ρυθμιζόμενη ένταση (συχνότητα) μασάζ
Εμπεριέχει 1 ζεύγος αυτοκόλλητα patch για εφαρμογή στο επιθυμητό σημείο
Άμεση ανακούφιση μυϊκών και νευρικών πόνων
Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
Δυνατότητα ρύθμισης μασάζ ή δόνησης
Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ.
Στην συσκευασία περιέχονται:
Η κεντρική μονάδα, 1 ζευγάρι παντόφλες, 2 pads, φορτιστής, καλώδιο φορτιστή, καλώδιο για τα pads.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!