Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Φακός πολυεργαλείο led & power bank

Κωδικός: 500-301458

14,00

Φακός πολυεργαλείο μαύρος.

Χαρακτηριστικά και περιγραφή

Οι ταξιδιώτες και οι τουρίστες θα πρέπει να γνωρίζουν απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Στο δρόμο πρέπει να πάρετε μόνο τα απαραίτητα, χωρίς περιττό βάρος.
Θα πρέπει να έχετε πάντα έναν φακό στο σακίδιο πεζοπορίας σας για να συνεχίσετε την πεζοπορία σας τις σκοτεινές ημέρες.
Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός φακού LED είναι η αντοχή σε μηχανικές βλάβες. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε μοντέλα των οποίων το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Το σώμα αυτού του φακού τον προστατεύει αξιόπιστα από πτώση και άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ο συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο να χωρέσει σε μια τσάντα ταξιδιού.
Κάθε λάτρης των υπαίθριων δραστηριοτήτων γνωρίζει, ότι η ύπαρξη ενός πολυεργαλείου σε μια πεζοπορία είναι σημάδι υπέρβασης απρόβλεπτων περιστάσεων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πολλές φορές.
Το πολυεργαλείο αντικαθιστά μια ευρεία γκάμα αντικειμένων που χρησιμοποιούνται συνήθως γιά επισκευές και ωστόσο οι περισσότερες από τις καταστάσεις που σχετίζονται με την επισκευή εξοπλισμού κάμπινγκ επιλύονται με επιτυχία.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του πολυεργαλείου είναι η ενσωματωμένη μπαταρία, χάρη στην οποία μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνο ή το ραδιόφωνό σας σε ακραίες συνθήκες. Χαρακτηριστικά:
Πρόσθετη λειτουργία: πολυεργαλείο • Τύπος διόδου: XPE •
Αριθμός διόδων: 1 •
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη μπαταρία Li-ion 18650 3.7V 800mAh •
Αριθμός εργαλείων: 5 •
Βάρος: 185 g • Μέγεθος: 130 x 50 x 30 mm
Περιεχόμενα: Καλώδιο φόρτισης πολλαπλών χρήσεων για φακό USB. Τύπος C.
Ιμάντας χειρός.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!