Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Κολάρο θερμικό αυχένα με 7 μαγνήτες

Κωδικός: 500-3195

11,00

ΘΕΡΜΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΥΧΕΝΑ ΜΕ 7 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SELF HEATING NECK BRACE.

Το κολλάρο είναι κατασκευασμένο με ιαπωνική τεχνολογία και έχει σχεδιαστεί για προληπτική φροντίδα και βελτίωση του μουδιάσματος και της έντασης στον αυχένα και τους ώμους.
Η χρήση του κολάρου ομαλοποιεί τη λειτουργία των οστεοβλαστών (κύτταρα που σχηματίζουν οστά), αποκαθιστά τις αρθρώσεις, τους μεσοσπονδύλιους δίσκους και τον ιστό των οστών.
Ενισχύει την ανθεκτικότητα των οστών, διεγείρει την παραγωγή αρθρικού υγρού και παρέχει αξιόπιστη λίπανση των επιφανειών των αρθρώσεων.
Το κολλάρο μειώνει τη φθορά των δίσκων στην αυχενική οστεοχόνδρωση, βελτιώνει την κατάσταση και τη λειτουργία των αυχενικών σπονδύλων.

Για προληπτική φροντίδα και τη βελτίωση της κατάστασης από τον πόνο στον αυχένα, τους ώμους , τους ρευματισμούς, την οστεοχόνδρωση, τα προβλήματα του θυρεοειδούς, τα προβλήματα ύπνου, τα κρυολογήματα , τους πονοκεφάλους, την απώλεια συγκέντρωσης και κόπωσης.

One size.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!