Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Αριθμομηχανή με οθόνη lcd σημειωματάριο

Κωδικός: 500-681156

12,00

Περιγραφή

1. Αριθμομηχανές με Σημειωματάριο: Αυτή η αριθμομηχανή, σε συνδυασμό με έναν πίνακα γραφής LCD, λύνει αυτό το πρόβλημα! Μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις κατά τη διάρκεια υπολογισμών, κλήσεων και συναντήσεων για να βελτιώσετε τη μάθηση και την αποτελεσματικότητα της εργασίας.
2. Πλήκτρα σίγασης: Τα συμπαγή πλήκτρα αριθμομηχανής είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ABS, με άνετη αίσθηση στο χέρι και ήσυχο ήχο όταν πατάτε, κάτι που δεν είναι εύκολο να ενοχλήσετε τους άλλους.
3. Λειτουργία κλειδώματος σημειώσεων: Η λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων αποθηκεύει τις σημαντικές σημειώσεις σας και αποτρέπει την τυχαία διαγραφή.
Αν ψάχνετε για έναν υπέροχο φίλο ή μέλος της οικογένειας, αυτή η ωραία αριθμομηχανή πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή.
4. Προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος: Το μαξιλαράκι γραφής LCD χωρίς σχέδιο μπλε φωτός, προστατεύει τα μάτια, μπορεί να επαναληφθεί περισσότερες από 50.000 φορές, χωρίς μελάνι και σκόνη. Μειώστε την κατανάλωση χαρτιού, προστασία του περιβάλλοντος
5. Φορητό και ελαφρύ: Η μικρή αριθμομηχανή ζυγίζει μόνο 120gr και το μικρό της μέγεθος είναι τέλειο για την τσάντα ή την τσέπη σας.
Μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε το χρειάζεστε.
Τώρα, ας κάνουμε τα μαθηματικά χρησιμοποιώντας αυτήν τη φορητή αριθμομηχανή.
6. Εφαρμοστέο σενάριο: Είναι μια μικρή φορητή καθολική επιτραπέζια αριθμομηχανή για το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο ή το κατάστημα που μπορεί να κάνει γενικά μαθηματικά και να κρατά σημειώσεις όπως εμείς, έχει μια ποικιλία οικονομικών λειτουργιών και είναι ιδανική για ενήλικες και μαθητές.

Προδιαγραφές:
Τύπος αντικειμένου: Επιστημονικός υπολογιστής
Υλικό προϊόντος: ABS+LCD
Μπαταρία: Μπαταρία κουμπιού CR2032 (ενσωματωμένη) Χωρητικότητα: 150mah
Αριθμός ψηφίων: 12
Μέγεθος προϊόντος: περίπου. 16 x 9,3 x 1 (cm) / 6,3 x 3,7 x 0,4 ίντσες
Μέγεθος σημειωματάριου: 3,5 ίντσες

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!