Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Φαγητοδοχείο 2 επιπέδων

Κωδικός: 500-225154Κ

9,90

Παιδικό κουτί γεύματος. Σχεδιασμένο στο αγαπημένο χρώμα του παιδιού (μπλε), σχέδιο κλεισίματος διπλής όψης, πολύ ασφαλές.
Ηλικία: 3+ ετών. Το κουτί μεσημεριανού γεύματος μονής στρώσης είναι τέλεια μοιρασμένο για φαγητό.
Προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για συνδυασμούς γευμάτων. Ικανοποιήστε τις ορέξεις των μεγαλύτερων παιδιών και των ενηλίκων, καθιστώντας το το τέλειο δοχείο για τη συσκευασία υγιεινών, ισορροπημένων μεσημεριανών για όλη την οικογένεια.
Αεροστεγή καπάκια: Κάθε κουτί μεσημεριανού γεύματος έχει ξεχωριστό αεροστεγές καπάκι, διατηρώντας ξεχωριστά τα φαγητά, τα συνοδευτικά και τα σνακ εν κινήσει, χωρίς μεταφορά γεύσης και καμία ταλαιπωρία από πολλαπλές σακούλες ή δοχεία μεσημεριανού γεύματος.
Αδιάβροχο δοχείο 2 ουγκιών, ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα.
Λάβετε υπόψη ότι η σύζευξη μεταξύ των στρωμάτων είναι σφιχτή για να αποφευχθεί η διαρροή.
Σχεδιασμός ανθεκτικός στις πτώσεις: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό που είναι αντιολισθητικό και αντιολισθητικό κατά την προετοιμασία γευμάτων στον πάγκο της κουζίνας – ο στιβαρός σχεδιασμός προστατεύει ακόμη και το κουτί μεσημεριανού γεύματος εάν πέσει, ιδανικό για δραστήρια παιδιά εν κινήσει. Επιπλέον, είναι όλο υλικό ασφαλές για τρόφιμα χωρίς BPA.
Μικρό και φορητό: Με φορητή λαβή και επιτραπέζια σκεύη, μπορεί να στοιβάζεται σε πολλαπλά στρώματα και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ακόμα και από παιδιά.
Διαστάσεις: 15 Χ 13 Χ 15cm

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!