Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Εργαλεία καθαρισμού αυτιών 6 τεμάχια μεταλλική θήκη

Κωδικός: 500Τ-5597767994

8,00

Συσκευή σετ 6 τεμάχια καθαρισμού που απομακρύνει από τα αυτιά χωρίς να τραυματίζει το συσσωρευμένο κερί, τις ακαθαρσίες και το νερό, συμβάλλοντας στην καλύτερη υγιεινή της περιοχής.

Εργαλείο αφαίρεσης κεριού αυτιού 6 σε 1:
Θα λάβετε μια τιμή επιλογής αφαίρεσης κεριού αυτιού 6 σε 1 με μια βούρτσα καθαρισμού.
Αυτό το κιτ καθαριστικού εργαλείου αφαίρεσης κεριού αυτιού περιλαμβάνει παραδοσιακή επιλογή αυτιού, σπειροειδή λαβή αυτιού, ελατήριο αυτιού και βρόχο αυτιού και βούρτσα καθαρισμού Billeau, πολύ σημαντικά για χρήση.
❀Υψηλή ποιότητα: Όλα τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό και αντισκωριακό, εύκολο να καθαριστεί και να αποστειρωθεί. Αυτά τα σετ εργαλείων καθαρισμού με ελατηριωτό κερί αυτιών είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη χρήση και δεν παραμορφώνονται εύκολα.
❀Εργονομικός σχεδιασμός: Διαφορετικά από τις μπατονέτες που μπορεί να ωθήσουν περαιτέρω το κερί μέσα στο αυτί, το κερί αυτιού μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά το κερί του αυτιού.
Το καθαριστικό αυτιών με σπειροειδή σχεδίαση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μασάζ στον ακουστικό πόρο και να ανακουφίσετε τον κνησμό.
Αντιολισθητικός εργονομικός σχεδιασμός για να παρέχει ένα κιτ ασφαλείας για την οικογένειά σας.
❀Εύκολο στο καθάρισμα και φορητό: Ξεπλύντε τα καλά με σαπούνι και νερό πριν και μετά τη χρήση. Και μετά αποστειρώστε τα με οινόπνευμα εντριβής.
Συνοδεύεται από μια μικρή βούρτσα για να καθαρίσετε τα υπολείμματα πριν και μετά τη χρήση.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!