Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Σκόνη απόφραξης & καθαρισμού σιφωνιών & σωλήνων

Κωδικός: 500-800051

10,00

Χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες:
Καθαρός νεροχύτης και σκόνη αποστράγγισης χωρίς βουλώματα: Αφαιρεί αποτελεσματικά τα βουλώματα και διατηρεί τις αποχετεύσεις να ρέουν ομαλά, εξοικονομώντας χρόνο και ταλαιπωρία.
Αποφράξτε με τη σκόνη αποστράγγισης νεροχύτη για τον αγωγό τουαλέτας κουζίνας:
Ειδικά σχεδιασμένη για να διαλύει διάφορα υπολείμματα, όπως υπολείμματα φαγητού, τρίχες, λίπος και υπολείμματα σαπουνιού, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και χωρίς οσμές περιβάλλον.
Αντίδραση σε χαμηλή θερμοκρασία: Λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, επιτρέποντας τη χρήση όλο το χρόνο χωρίς να επιβραδύνει τη διαδικασία καθαρισμού της αποχέτευσης.
【Δεν θα καταστρέψει τους σωλήνες】:
Απαλή αλλά ισχυρή φόρμουλα που δεν θα βλάψει τα υδραυλικά σας, καθιστώντας τα ασφαλή για τακτική χρήση χωρίς να ανησυχείτε για δαπανηρές επισκευές.
Ευρεία γκάμα εφαρμογών: Ευέλικτο και κατάλληλο για χρήση σε νεροχύτες κουζίνας, αποχετεύσεις μπάνιου και τουαλέτες, παρέχοντας μια λύση all-in-one για τις ανάγκες καθαρισμού της αποχέτευσης.
Κάθε κουτί περιέχει 2 φακελάκια σκόνης απόφραξης.
Η τιμή αντιπροσωπεύει τα δύο κουτιά.
Δηλαδή 4 φακελάκια αποφρακτική σκόνη σιφωνιών και σωλήνων αποχέτευσης.

Το κάθε φακελάκι περιέχει γύρω στα 40 γραμμάρια σκόνης.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!