Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Πένσα συνδέσμων καυσίμου

Κωδικός: 500-1668

9,48

Πένσες ηλεκτρικής αποσύνδεσης】Οι πένσες ηλεκτρικής αποσύνδεσης είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανθρακούχο χάλυβα με επεξεργασία υψηλής θερμοκρασίας, πιο ανθεκτικές και στιβαρές για μακροχρόνια χρήση.

♣【Εύκολο στη χρήση】Το άγκιστρο στο άκρο της πένσας βγάζει τη γλωττίδα για να την ξεκλειδώσει και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το σημείο για να δεσμεύσει τη γλωττίδα.
Πιέστε τις γλωττίδες μεταξύ τους και ανασηκώστε τις για να διαχωρίσετε τη φίσα από τον αισθητήρα χωρίς ζημιά.
♣ 【σχεδιασμός】 Ο επιμήκης σχεδιασμός του επιτρέπει να εισέρχεται εύκολα σε στενούς και σύνθετους χώρους για λειτουργία, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα συντήρησης.
♣【Εργαλείο τέλειας αποσυναρμολόγησης】Αφαιρέστε εύκολα τους ηλεκτρικούς συνδετήρες τύπου push-tab κλειδώματος που βρίσκονται σε αισθητήρες μαζικής ροής αέρα, μπεκ ψεκασμού καυσίμου, πηνία ανάφλεξης και άλλες εφαρμογές.
♣【Εργαλείο επισκευής γενικής χρήσης】 Κατασκευασμένα με ακρίβεια, αυτά τα εργαλεία εξασφαλίζουν αποτελεσματικό και ακριβή χειρισμό των ηλεκτρικών βυσμάτων και των κλιπ σωλήνων ψύξης, κάνοντας τις επισκευές του αυτοκινήτου σας πιο ομαλές και ακριβείς.

Εξαντλημένο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!