Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Εντομοκτόνο και φως led ηλιακό

Κωδικός: 500-040255Π

16,00

Outdoor Solar Lights with Motion Sensor, Αδιάβροχη Ηλιακή Παγίδα κουνουπιών για Υπαίθρια Χρήση.

Αναβαθμισμένο 2 σε 1:
Αυτό είναι ένα πολλαπλών λειτουργιών εξωτερικό bug zapper. Δεν είναι μόνο ένα υψηλής απόδοσης κουνουπιοκτόνος, αλλά και το εξωτερικό ηλιακό φως υψηλής φωτεινότητας με αισθητήρα κίνησης. Δύο τρόποι λειτουργίας με δύο είδη ανοιχτόχρωμων χρωμάτων, το μωβ και το λευκό μπορούν να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες σας και μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα.
Φωτεινά και ευρεία κάλυψη ηλιακών φώτων: Τα ηλιακά φώτα ασφαλείας με ευρυγώνιο φωτισμό 155° και λευκά φώτα 30 lumens μπορούν να παρέχουν εξαιρετική φωτεινότητα και υψηλή κάλυψη φωτισμού.
Ένας ευαίσθητος επαγωγέας κίνησης PIR παρέχει ευαισθησία κίνησης έως και 7-10 πόδια με γωνία ανίχνευσης 155°. Κάθε χρόνος φωτισμού είναι περίπου 20 δευτερόλεπτα και μπορεί να παραταθεί για άλλα 20 δευτερόλεπτα εάν εντοπιστεί ξανά.
Εξοικονόμηση ενέργειας & Αυτόματη Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση: Το ηλιακό bug zapper είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερο ηλιακό πάνελ και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 1200mAh, θα φορτίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια, είναι επίσης εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικό προς το περιβάλλον.
Τα εξωτερικά φώτα ηλιακής κίνησης θα λειτουργούν αυτόματα τη νύχτα μετά από 8 ώρες πλήρους φόρτισης.
Ανθεκτικό φως-κουνουπιέρα και εύκολη εγκατάσταση:
Αυτό το βαρέως τύπου είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και επιβραδυντικό φλόγας υλικό ABS IP44, το οποίο είναι ανθεκτικό, στις καιρικές συνθήκες και στη θερμότητα.
Τα ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου έχουν δύο τρόπους τοποθέτησης, χρησιμοποιώντας βίδα ή κολλητική ταινία 3M (περιλαμβάνονται και οι δύο).
Δεν απαιτείται καλωδίωση, απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Ενεργοποιήστε το πριν την εγκατάσταση.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!