Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Καθρέφτης μακιγιάζ βεντούζας led 10Χ

Κωδικός: 500-515217

10,00

ΚΑΘΡEΦΤΗΣ ΜΑΚΙΓΙAΖ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜO LED 10X ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚOΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡH ΒΕΝΤΟYΖΑ-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦH 360° Q-TL113

Μεγέθυνση 10x: Αυτός ο καθρέφτης μακιγιάζ LED παρέχει ισχυρή μεγέθυνση 10x, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή λεπτού μακιγιάζ, τη χρήση φακών επαφής, τα φρύδια και τα μαλλιά.
Βεντούζα που κλειδώνει: Μια ισχυρή βεντούζα κλειδώνει σταθερά τον καθρέφτη σε οποιαδήποτε επίπεδη, καθαρή και λεία επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου καθρέφτη, κεραμικού, πορσελάνης, σμάλτου ή γυαλισμένου μαρμάρου.
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ: Η περιστροφή 360 μοιρών σας επιτρέπει να έχετε ακριβώς τη σωστή γωνία. τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες AAA που δεν περιλαμβάνονται
Κυκλικό φως: ενσωματωμένα φώτα LED 28 σάς παρέχουν το φυσικό λευκό φως χωρίς σκιές, διαφανές, απαλό και προστατευτικό για τα μάτια
ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ: Εξαιρετικά ελαφρύ (0,45 λίβρες) το καθιστά βολικό στο ταξίδι. Ένα τέλειο δώρο για τη σύζυγο, τον σύζυγο, τον φίλο ή την κοπέλα σας, επίσης ένα ιδανικό δώρο σε ειδικές μέρες, όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα, Γενέθλια και Πρωτοχρονιά.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!