Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Εργαλείο στήριξης κάδρου κορνίζας

Κωδικός: 500Τ-8882751279

10,98

Εργαλείο ανάρτησης εικόνων-Κορνιζών με Επίπεδο Easy Frame. Κρεμάστρα εικόνας κιτ ανάρτησης τοίχου Εργαλείο μέτρησης για τη θέση σήμανσης.

【Πολυλειτουργικό κιτ κρέμασης τοίχου】 Αυτό το κιτ κρέμασης εικόνων είναι ιδανικό για ανάρτηση εικόνων, κορνίζες φωτογραφιών, καθρέφτες, ρολόγια, έργα τέχνης, πιάτα και μοίρες.
Ο μετρητής στάθμης-αλφάδιμπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μόνος του για να μετρήσει με ακρίβεια άλλα πράγματα, όπως βάσεις τηλεόρασης, πρίζες διακόπτη στον τοίχο, αξεσουάρ κουζίνας και μπάνιου.
【Υλικό】 πλαστικό ABS. Μέγεθος: 34,9X9X4,9 εκ.
Εργαλεία κρεμάστρας κορνίζας με επίπεδο κατάλληλο για όλα τα υλικά τοίχου, Χάρακας κορνίζας για θέση σήμανσης, γάντζοι, καρφιά και επίπεδο κρεμάστρας.
【Γρήγορη Ακρίβεια για Σήμανση】 εργαλεία εικόνας εργαλείου σήμανσης κορνίζας τοίχου που απαιτούνται για εργαλεία πλαισίωσης εικόνων για καδράρισμα εικόνων DIY.
Οι κάθετες και οριζόντιες φυσαλίδες που είναι ενσωματωμένες στο επίπεδο διασφαλίζουν ότι οι κορνίζες σας δεν παραμορφώνονται.
Τέλεια σημάδια στον τοίχο όπου πρέπει να τοποθετηθούν τα καρφιά.
【Τρόπος χρήσης】Βήμα 1:
Απλώς τοποθετήστε την κορνίζα σας ή άλλο αντικείμενο στο γάντζο. Βήμα 2: Κρεμάστε οπτικά την κορνίζα σας εκεί που θέλετε να βρείτε το σωστό σημείο στον τοίχο.
Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί για να σημειώσετε πού πηγαίνει το καρφί, σφυρηλατήστε το καρφί μέσα.
Βήμα 4: Κρεμάστε το και ισοπεδώστε το. Τελείωσες
【Σημείωση】 Προσέξτε να μην καρφώσετε το χέρι σας. Μην αφήνετε παιδιά κάτω των 10 ετών να τα αγγίζουν για να αποφύγετε περιττούς τραυματισμούς.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!