Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Νυχιών περιποίησης σετ

Κωδικός: 500Τ-1193604330

7,00

Εργαλεία για τα νύχια προς τα μέσα, αποτελεσματική διόρθωση Κιτ θεραπείας για τα νύχια προς τα μέσα, αφαιρέστε τη βρωμιά, αποτρέψτε τα νύχια προς τα μέσα από ανοξείδωτο χάλυβα για χρήση στο σπίτι.

Διπλά άκρα: Το ένα άκρο είναι ίσιο και κυρτό.
Το ίσιο άκρο χρησιμοποιείται για το λιμάρισμα των εξωτερικών άκρων ή επιφανειών του νυχιού και το κυρτό άκρο χρησιμοποιείται για το λιμάρισμα των εσωτερικών επιφανειών του νυχιού για να κάνει το νύχι στρογγυλεμένο.
Μέθοδος διόρθωσης: Επικολλήστε την ορθογναθική πόρπη στο εξωτερικό του νυχιού, η οποία μπορεί να παράγει ελαστικότητα προς τα πάνω, να τραβήξει σταδιακά τα νύχια και να αλλάξει την κατεύθυνση ανάπτυξης.
Αποτελεσματική διόρθωση: Το σετ εργαλείων νυχιών μπορεί να διορθώσει αποτελεσματικά τα ενδογενή νύχια των ποδιών, τα μη φυσιολογικά νύχια των ποδιών και να αποκαταστήσει τα αρχικά ίχνη ανάπτυξής τους.
Αφαιρέστε τη βρωμιά:
Η κωνική λίμα νυχιών μπορεί να κάνει ακριβή βαθιά μέσα στις αυλακώσεις των νυχιών για να ξύσει τη συσσωρευμένη βρωμιά, να γυαλίσει την άκρη του υπολειπόμενου νυχιού, έτσι ώστε το υπολειπόμενο νύχι να μην βλάψει τη σάρκα και να αποτρέψει το νύχι του ποδιού από το να σκάψει μέσα στη σάρκα.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!