Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Φορτιστής γρήγορος 3 σε 1

Κωδικός: 500-126319

5,00

Καλώδιο 3 σε 1 Καλώδιο multi usb 3 σε 1 120 W.

Το μοντέρνο και καθαρό χρώμα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα είναι κομψό και ελκυστικό, κάνοντας το καλώδιο φόρτισης του τηλεφώνου σας διαφορετικό από τα άλλα.
Η γρήγορη και ασφαλής φόρτιση τρία σε ένα 120 W είναι συμβατή με συσκευές Apple, Android και TYPE-C, με μοναδική συμβατότητα και για τις τρεις θύρες, χωρίς να καταστρέφει το τηλέφωνό σας, δίνοντάς σας απόλυτη ασφάλεια.
Αντιοξειδωτική και αντισκωριακή διαδικασία επιμετάλλωσης κασσίτερου, ενίσχυση του πάχους και της αντοχής στην κάμψη και το ενισχυμένο υλικό σιλικόνης αυξάνουν την ελαστικότητα, αποτρέπουν το σπάσιμο και το ράγισμα, λυγίζουν περισσότερες από 3000 φορές χωρίς πρόβλημα, ενισχύουν τη νέα θύρα ανθεκτική στη διάβρωση και τη σκουριά, εξαλείφουν τη φόρτιση που δεν ανταποκρίνεται προβλήματα και παρέχουν πιο αξιόπιστη καθημερινή φόρτιση.
Καλώδιο από κράμα, σύρμα σιλικόνης, γρήγορη φόρτιση τριών γραμμών και έξυπνο τσιπ εξασφαλίζουν σταθερή ισχύ, μοναδική συμβατότητα για όλους τους τύπους τηλεφώνων, γρήγορη φόρτιση για τρεις θύρες χωρίς επιβράδυνση, σπάζοντας τα όρια γρήγορης φόρτισης για μία μόνο θύρα, με αστραπιαία φόρτιση.
Η ταυτόχρονη φόρτιση και μετάδοση εξοικονομεί χρόνο και είναι αποτελεσματική, με μετάδοση υψηλής ταχύτητας χωρίς παρεμβολές, που επιτρέπει την εύκολη μετάδοση μεγάλων αρχείων, αίσθηση φιλική προς το δέρμα χωρίς μπερδέματα και τσιπ ρύθμισης θερμοκρασίας που δεν καταστρέφει το τηλέφωνό σας.

Χρώμα κατόπιν διαθεσιμότητας τη στιγμή της παραγγελίας

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!