Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Βούρτσα καθαρισμού δακτύλων νυχιών 40 cm

Κωδικός: 500Τ-2336245815

9,89

Ανθεκτικά υλικά: Κατασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που προσφέρουν υψηλής ποιότητας προστασία ανθεκτική στη φθορά, Αυτή η βούρτσα δακτύλων σιλικόνης προσφέρει βέλτιστη απόδοση καθαρισμού και είναι ανθεκτική και φιλική προς το περιβάλλον.
➙Προηγμένος καθαρισμός: Η βούρτσα καθαρισμού των ποδιών μας παρέχει βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, αφαιρώντας εύκολα τη βρωμιά ή τις επιβλαβείς ουσίες. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός του ανακουφίζει γρήγορα κάθε ενόχληση και εξασφαλίζει καθαρισμό 360 μοιρών, προάγοντας τη βέλτιστη υγεία των ποδιών.
➙Κάντε άνετο μασάζ ανά πάσα στιγμή: Ανακουφίστε την κούραση και το στρες με τις απαλές τρίχες μασάζ της βούρτσας καθαρισμού των δακτύλων μας με μακριά λαβή.
Τα σωματίδια του απαλού μασάζ αφαιρούν αποτελεσματικά τους κάλους και το νεκρό δέρμα για υγιή, αναζωογονημένα πόδια.
➙Σχεδίαση εκτεταμένης λαβής: Το πλυντήριο δακτύλων από σιλικόνη με εκτεταμένη λαβή διευκολύνει την υγιεινή των ποδιών, μειώνοντας την κάμψη.
Απολαύστε μια απλή, χαλαρωτική και ευχάριστη διαδικασία πλυσίματος ποδιών, προάγοντας εύκολα την υγιεινή των ποδιών.
➙Φορητότητα:
Πάρτε μαζί σας το σιλικονούχο πλυντήριο δακτύλων που μεταφέρεται εύκολα όπου κι αν πάτε!
Είναι ελαφρύ, συμπαγές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας καθαρά δάχτυλα ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής σας.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!