Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Εργαλείο αποτρίχωσης ελατηρίου

Κωδικός: 500Τ-2448140958

5,00

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Το προϊόν αποτρίχωσης προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε γρήγορα τις τρίχες του προσώπου, βοηθώντας να απαλλαγείτε από την αμηχανία των τριχών.
Απλώς κρατήστε, λυγίστε και παραμορφώστε, 3 βήματα σας βοηθούν να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τη ρίζα της τρίχας, προσφέροντας σας άνεση.
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ: Το ανοιξιάτικο προϊόν αποτρίχωσης προσώπου είναι κατάλληλο για το άνω χείλος, το πηγούνι, τα μάγουλα και τον λαιμό κ.λπ. Η αποτριχωτική συσκευή αποτρίχωσης μπορεί εύκολα να αφαιρέσει τις ενοχλητικές τρίχες στο σπίτι και να εξοικονομήσει χρόνο.
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ: Το ελατήριο αποτρίχωσης συμμορφώνεται με τον εργονομικό σχεδιασμό, η λαβή είναι εύκολη και άνετη στο κράτημα. φίλη, μητέρα, συνάδελφοι, συγγενείς κ.λπ.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Συμπαγές και ελαφρύ, δεν απαιτεί μπαταρίες ή συντήρηση, το τρίμερ φρυδιών είναι εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά, για χρήση στο σπίτι και στο ταξίδι, ασφαλές και αξιόπιστο.
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ: Το εργαλείο αποτρίχωσης προσώπου υιοθετεί ανοξείδωτο και πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη διάβρωση και ανθεκτικό στη σκουριά, σταθερό και ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό.

Χρώμα κατόπιν διαθεσιμότητας τη στιγμή της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!