Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Στρώματος ανυψωτικό αλλαγής σεντονιών

Κωδικός: 500Τ-9266528930

7,00

Ανυψωτικό στρώματος για αλλαγή σεντονιών.
Πρακτικό εργαλείο ανύψωσης στρώματος για εξοικονόμηση χρόνου και στρώσιμο του κρεβατιού και ανύψωση του στρώματος χωρίς ταλαιπωρία.

Λειτουργική συσκευή: Η κεκλιμένη σχεδίαση σφήνας σας διευκολύνει να στρώσετε το κρεβάτι, καθώς θα σας βοηθήσει να ανυψώσετε το στρώμα κατά 4 έως 5 μοίρες όταν εισάγεται μεταξύ του στρώματος και του κρεβατιού.
⇜Σταθερή απόδοση: Ο ανυψωτήρας στρώματος υιοθετεί αξιόπιστα και ανθεκτικά στην τριβή υλικά ABS, καθιστώντας το ανθεκτικό για τη στερέωση του στρώματος σε ανυψωμένη θέση.
⇜Άνετο κράτημα: Η εργονομική καμπύλη λαβή επιτρέπει στο χρήστη να κρατά τη σφήνα ανύψωσης του στρώματος σε μια άνετη θέση στον καρπό, ώστε να μπορείτε να την κρατάτε άνετα.
⇜Εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας: Το εργαλείο ανύψωσης στρώματος βοηθά στην ανύψωση του στρώματος χωρίς κόπο και αφήνει ελεύθερα και τα δύο χέρια για να στρώσουν το κρεβάτι, ανακουφίζοντας από τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη.
⇜Βολική χρήση: Ο ανυψωτήρας σφήνας στρώματος θα κρατήσει το στρώμα σε ανυψωμένη θέση, εμποδίζοντάς το να σηκώνεται επανειλημμένα όταν βάζετε σεντόνια μέσα και έξω.

Εξαντλημένο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!