Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Φαγητοδοχείο τριών τμημάτων αεροστεγές κλείσιμο

Κωδικός: 500-800345

14,90

PC SQUARE Lunch Box για Παιδιά, Lunch Box για Παιδιά Κουτί μεσημεριανού γεύματος 3 τμημάτων μονωμένο Κουτί Tiffin από ανοξείδωτο ατσάλι για αγόρια, κορίτσια, άντρες σχολείου & γραφείου.

Lunch Box Steel 3 Container:
Αυτό το κουτί μεσημεριανού γεύματος θα διατηρήσει τα φαγητά, τα σάντουιτς, τις σούπες, τα ποτά σας φρέσκα για μεσημεριανό γεύμα, ώστε να μπορείτε να πακετάρετε τα μεσημεριανά γεύματα των παιδιών σας το πρωί και θα παραμείνει ζεστό μέχρι το μεσημέρι.
100% στεγανό.
Αυτό το νέο σχεδιασμένο κουτί μεσημεριανού γεύματος έχει αεροστεγές καπάκι και είναι στεγανό και αδιάβροχο. Απελευθερώστε τα παιδιά σας από τις ανησυχίες για διαρροή ή διαρροή φαγητού.
Εύκολη αποθήκευση σε τσάντες γεύματος, σακίδια πλάτης ή τσάντα.
Υλικό: Αυτό το κουτί μεσημεριανού γεύματος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό.
Ιδανικό για χρήση γραφείου, σχολείου και εξωτερικού χώρου Επαναχρησιμοποιήσιμο και ανθεκτικό κουτί γεύματος κενού / κουτί γεύματος / μονωμένο κουτί γεύματος 750 ml
Διατηρεί τα τρόφιμα ασφαλή, υγιεινά και ζεστά, ένα προϊόν για υγιή ζωή.
Απολαύστε την καθημερινότητά σας με το PC SQUARE Lunch box.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!