Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Ψαλίδι πένσα κοπής νυχιών inox χάλυβας

Κωδικός: 500Τ-4126173287

9,55

Νυχοκόπτης ψαλίδι για άνδρες-γυναίκες.
Ανοξείδωτο ατσάλι.
Νυχοκόπτης για χοντρά νύχια.
Σετ μανικιούρ πεντικιούρ με λαστιχένια λαβή.

Το καλύτερο εργαλείο για τα νύχια που μεγαλώνουν και τα χοντρά νύχια:
Αυτή η εργονομική κοπτική μηχανή νυχιών στα δάχτυλα είναι η τέλεια επιλογή για τα νύχια που μεγαλώνουν και τα χοντρά νύχια σας που μπορεί να έχουν μεγαλώσει υπερβολικά λόγω ορισμένων περιστάσεων, όπως μύκητες, γήρανση και τόσες άλλες.
Η έντονα καμπυλωτή κουρευτική μηχανή θα έκανε πολύ εύκολο να κόψετε το πολύ χοντρό νύχι που έχει μπει μέσα στα δάχτυλα των ποδιών σας.
●Ατσάλι κορυφαίας ποιότητας:
Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι υψηλής σκληρότητας και καθαρίζεται πολύ εύκολα.
Ωστόσο, μόλις τελειώσετε με το κόψιμο των νυχιών των ποδιών σας ικανοποιητικά, χρησιμοποιήστε αλκοόλ για να πλύνετε την κουρευτική μηχανή ψαλίδι: για να την απολυμάνετε για μελλοντική χρήση.
●Μοναδική λαβή:
Προσθέσαμε την πλαστική λαβή για να είναι απαλή στα χέρια σας.
Όσο για τους μεγαλύτερους ενήλικες που δεν μπορούν να πιάσουν σωστά τη λαβή, η λεία υφή θα τους βοηθήσει να σταθεροποιήσουν το κράτημα τους με λιγότερο πόνο. Αυτές οι λαβές είναι απαλές με τα χέρια καθώς τις κρατάτε σφιχτά για να κόψετε τα χοντρά και φουσκωμένα νύχια σας.
●Φαρδιά σαγόνια, πολύ αιχμηρά: Η ευκρίνεια των φαρδιών σιαγόνων επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν πολύ παχιά και στιβαρά νύχια ποδιών χωρίς πολύ άγχος.
Οι σιαγόνες έχουν πλάτος σχεδόν 1 ίντσα και οι λεπίδες είναι κυρτές για να περιφέρονται σωστά γύρω από τα νύχια σας.
Η άκρη αυτού του εργαλείου είναι πολύ αιχμηρή και μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη βρωμιά που βρίσκεται ανάμεσα στα σκληρά και τα νύχια που φυτρώνουν.
●Επαγγελματική χρήση: Η εργονομική μας κουρευτική νυχιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικούς χώρους, όπως μεγάλα σαλόνια και καταστήματα καλλυντικών που προσφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ιατρεία Ποδολογίας και Χειροποδίας, καθώς και όλα τα φύλα και οι ηλικίες μπορούν να χρησιμοποιούν το νυχοκόπτη των ποδιών μας εκτός από τα παιδιά.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!