Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Κατσαβίδια σετ ακριβείας 24 τεμάχια κινητών ηλεκτρονικών

Κωδικός: 500-891231

6,00

24 σε 1 Mini σετ κατσαβιδιών ακριβείας με μαγνητική κεφαλή & ατσάλινες μύτες S2 για κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστή & εργαλειοθήκη οικιακής επισκευής – Μαύρο.

Υλικό υψηλής ποιότητας: Το σετ μίνι κατσαβιδιών είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα S2, το οποίο είναι ανθεκτικό στην κρούση, ανθεκτικό στη φθορά, στιβαρό και ανθεκτικό. Όλα τα κομμάτια είναι καλοφτιαγμένα με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο με υψηλή ακρίβεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι εργασίες επισκευής σας είναι ακριβείς και αξιόπιστες.
Περιστρεφόμενη λαβής:
Η λαβή αλουμινίου με κατσαβίδι ακριβείας είναι ελαφριά και φορητή σε εργονομικό σχεδιασμό.
Η λαβή δεν θα βλάψει τα χέρια σας κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας εργασίας.
Αντίθετα, είναι κατάλληλο για μακροχρόνια επαγγελματική χρήση. Υπάρχει ένα ισχυρό μαγνητικό σχέδιο στο επάνω μέρος του κατσαβιδιού, το οποίο μπορεί να συγκρατηθεί σταθερά και να κάνει την εργασία σας πιο αποτελεσματική.
Εύκολο στη μεταφορά:
Βολικό στη μεταφορά. Το σετ κατσαβιδιών ακριβείας έχει λογικά σχεδιασμένο χώρο αποθήκευσης, η θέση τοποθέτησης των κομματιών του κατσαβιδιού και το μέγεθος των εξαρτημάτων είναι σταθερά και τα εξαρτήματα δεν πέφτουν εύκολα, κάτι που είναι βολικό για την εργασία σας.
Μαγνητικές αυλακώσεις:
Οι μαγνητικές αυλακώσεις απορροφούν αποτελεσματικά τα κομμάτια, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εάν τα βάλετε κατά λάθος ανάποδα.
Σετ κατσαβιδιών ακριβείας: Πολλαπλός μαγνητικός οδηγός που χρησιμοποιείται ειδικά για προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Αυτό το σετ κατσαβιδιών περιλαμβάνει μύτες βιδών 24 τμχ. Έχει μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!