Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Τηλέφωνο με δακτυλιοειδή εξοδο νερού

Κωδικός: 500Τ-4111082147

9,00

Τηλέφωνο ντούζ υψηλής πίεσης.

Υπερτροφοδοτούμενη εξοικονόμηση νερού σε σχήμα δακτυλίου: Εξαιρετικά ισχυρή κεφαλή ντους εξόδου νερού, κοίλο δακτυλιοειδές σχέδιο, μεγάλος ψεκασμός εξόδου νερού, ενσωματωμένος τροχός υπερτροφοδοτούμενου υγρού, η ροή αέρα μπορεί να υπερτροφοδοτήσει την έξοδο νερού, για ομαλό μπάνιο.
Διευρυμένο πάνελ: Κάλυψη με εξαιρετικά ευρεία γωνία, νερό με λεπτή πίεση, που κάνει το μπάνιο πιο άνετο, αγγίζει κάθε σημείο του σώματος και σας δίνει μια άνετη αίσθηση.
Εύκολο στο καθάρισμα: Το υδρόφοβο υλικό μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά το φράξιμο των αλάτων. Ο μοναδικός σχεδιασμός κοίλου δακτυλίου δεν μπλοκάρεται εύκολα και διατηρεί τις οπές νερού καθαρές, καθιστώντας εύκολο τον γρήγορο καθαρισμό. Μπορεί να καθαριστεί με ένα μόνο ξέπλυμα νερού.
Κομψή κεφαλή ντους:
Ασημί, πολυχρηστικά χρώματα, μοναδικός σχεδιασμός κοίλου δαχτυλιδιού προσθέτει καλλιτεχνική γεύση στο μπάνιο σας, καθιστώντας το ένα πραγματικά μοναδικό μπάνιο.
Εύκολη εγκατάσταση: Η εγκατάσταση χωρίς εργαλεία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, δεν απαιτείται υδραυλικός. Κατάλληλη για τα περισσότερα ντους στο σπίτι, έτοιμη για εγκατάσταση και χρήση.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!