Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Βάσεις στερέωσης πριζών διακοπτών 10 τεμάχια

Κωδικός: 500Τ-6682756989

14,98

Κάθε εξάρτημα στο κιτ επισκευής 10 τεμαχίων είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία. Σχεδιασμένο για να αντέχει τη συχνή χρήση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε περιβάλλον.
Σχεδιασμένα για ευκολία στη χρήση, τα εργαλεία σε αυτό το κιτ είναι απλά και εργονομικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για ηλεκτρολόγους όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Απλοποιήστε τις εργασίες επισκευής πρίζας στο σπίτι ή στο γκαράζ.
Συμπαγές και ελαφρύ, αυτό το κιτ επισκευής είναι φορητό και εύκολο στην αποθήκευση.
Ιδανικό για μεταφορά σε διαφορετικούς χώρους εργασίας ή για αποθήκευση στο γκαράζ του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα όποτε το χρειάζεστε.
Ιδανικό για επισκευή πριζών τοίχου και άλλων ηλεκτρικών συσκευών που βρίσκονται συνήθως σε σπίτια ή γκαράζ.
Από απλές επιδιορθώσεις έως πιο σύνθετες επισκευές, αυτό το κιτ σας εξοπλίζει με τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική συντήρηση των ηλεκτρικών πριζών.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!