Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Γάντζοι μαγνητικοί με ισχυρό μαγνήτη 10 τεμάχια

Κωδικός: 500-101010

18,00

Heavy Duty】- Αυτά τα μαγνητικά άγκιστρα κατασκευασμένα από μαγνήτες νεοδυμίου ως το πιο μαγνητικό μείγμα Σπάνιων της Γης θα μπορούσαν να κρατήσουν στερεά κρεμάσματα για τα αντικείμενά σας.

【Ευρεία εφαρμογή】- Αυτά τα μαγνητικά άγκιστρα βαρέως τύπου είναι πολυλειτουργικά, ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Λειτουργούν εξαιρετικά σε οικιακή χρήση, βιομηχανική/εκθεσιακή χρήση, χρήση καμπίνας κρουαζιέρας, εμπορική χρήση, χρήση γραφείου και ως απαραίτητο στοιχείο για τη διακόσμηση του εξωτερικού  καί εσωτερικού χώρου: Ελαφριά κρεμάστρα.

【Χωρητικότητα κρέμασης】- Αυτοί οι γάντζοι με μαγνήτες σπάνιων γαιών μπορούν να διατηρούν μέγιστο βάρος έως και 100 λίβρες σε κάθετη ανάρτηση και να υποστηρίζουν 33 λίβρες σε οριζόντια ανάρτηση.

【Εύκολη εγκατάσταση & επαναχρησιμοποιήσιμη】- Αυτές οι μαγνητικές κρεμάστρες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια.

Χωρίς διάτρηση οπών, Χωρίς κολλώδη υπολείμματα, Χωρίς μπουλόνια ή βίδες.

Διαστάσεις: 42 Χ 24mm.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!