Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Για οποιαδήποτε παραγγελία συνολικού ποσού από 40€ και πάνω δώρο ένας Ψεκαστήρας για όλα τα Μπουκάλια (κωδικός: 158-102) αξίας 4€.

Παιχνίδι ιπτάμενο dragon fly 15 τεμάχια

Κωδικός: 500Τ-3791668855

6,00

Περιεχόμενο συσκευασίας:15τμχ ιπτάμενα παιχνίδια, ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά για τα γενέθλιά τους ή την καθημερινότητά τους, θα αρέσει πολύ.
Ποιοτικό υλικό: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικά υλικά, είναι ανθεκτικό και πρακτικό στη χρήση και δεν είναι επιρρεπές σε παραμόρφωση.
Εύκολη εγκατάσταση: Η ράβδος έχει μήκος 17 cm και το τμήμα της έλικας έχει μήκος 16,5 cm, συναρμολογήστε την έλικα και τη ράβδο μαζί.
Στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε μπρος-πίσω. Όταν το καλάμι φύγει από το χέρι, θα πετάξει.
Παιχνίδι για εξωτερικούς χώρους: Κρατήστε τα παιδιά μακριά από κινητά τηλέφωνα και παιχνίδια στον υπολογιστή και αφιερώστε χρόνο με το παιδί σας παίζοντας με αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσετε σχέσεις γονέα-παιδιού.
Διασκέδαση και έλξη: Καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου για αναψυχή και διασκέδαση στο πάρκο ή σε ένα πάρτι, κατάλληλα για αναψυχή και διασκέδαση σε σχολεία, πάρκα, πάρτι και άλλους χώρους.

Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΓΚΕΛΟΥ

Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος!