1) Η εταιρεία μας στέλνει με την εταιρεία ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ Courier την παραγγελία σας στο χώρο σας ή στο χώρο που έχετε δηλώσει σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.

2) Σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους επειδή είναι ασύμφορη η αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς  (courier) η παραγγελία σας θα σταλεί με μεταφορική εταιρεία. Σε περίπτωση Αποστολής με μεταφορική εταιρεία ο τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και αφορά μόνο το κόστος των προϊόντων που έχετε επιλέξει , χωρίς τα έξοδα αποστολής τα οποία θα πληρωθούν  στη μεταφορική εταιρεία την ώρα που θα παραλάβετε.

Με τον τρόπο Αποστολής με μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Το κόστος της αποστολής διαφέρει αναλόγως τη μεταφορική εταιρεία τον όγκο του δέματος αλλά και του τόπου παράδοσης. Αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία και να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής. 

Σε περιπτώσεις που το ογκομετρικο βάρος είναι μεγαλύτερο από το κανονικό, θα αναγράφεται το ογκομετρικό βάρος για λόγους εξόδων μεταφοράς. 

3) Τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν σε χρώμα και υφή αλλά ποτέ σε ποιότητα